Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Beginnerscursus

In april en mei 2018 geeft VADA roeien een nieuwe beginnerscursus. Download het leaflet 2017

Beginner's course

In april and may 2018 VADA rowing offers a beginner's course. Download the leaflet 2017

Kennismaken met roeien

Wil jij graag weten of roeien (nog steeds) iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Dan is er vanaf april t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Agenda
 • 27.09.2017
  Start zaaltraining
 • 10.10.2017 | 19.06
  Kennismakingsavond met roeien
 • 23.10.2017
  Algemene Roeivergadering
 • 28.10.2017
  Pas-sessie roeikleding

Welkom bij VADA Roeien

Foto van de week

Foto van de week

Op vrijdag 4 december j.l. maakte Anne Gutenkunst deze fraaie foto. Rembrandt zou er lyrisch van worden.

VADA roeit naar een eervolle vierde plaats bij de Novembervieren 2015

VADA roeit naar een eervolle vierde plaats bij de Novembervieren 2015

Vargo nam deel aan de November-4-en van 2015. Voor Ruud Jordens, Ernst de Jonge, Wolf Knab en onze oud-ploeggenoot Yke Bakker was het een pracht wedstrijd. Lees hier ons verslag.

Vada ploegen in de voorste gelederen op de Eemhead 2015

het is al weer even geleden: de Eemhead 2015. Van Vada deden verscheidene ploegen mee. Twee nummers werden gewonnen, 2 maal tweede, een derde plaats en een vijfde van 11.

Docenten en leerlingen Christelijk Lyceum Veenendaal maken kennis met het roeien

Docenten en leerlingen Christelijk Lyceum Veenendaal maken kennis met het roeien

In september hebben zeven docenten Bewegingsonderwijs en drie leerlingen van het Christelijk Lyceum uit Veenendaal kennisgemaakt met het roeien. Een verslag.

Foto van de week

Foto van de week

Op 26 september heeft VADA met acht deelnemers in twee wherry’s mee gedaan aan de marathon `Het Groene Hart´.

Zaaltraining Vada seizoen 2015-2016

Ook komend najaar en winterseizoen kan er weer 1 keer per week in de zaal worden getraind. Onder deskundige leiding van Argo wedstrijdroeiers doen we gerichte oefeningen voor de (roei)spieren. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en intensiteit, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe fanatiek je bent. Met een lekker muziekje erbij, kan iedereen zo hard trainen als die wil.

Beginnerscursus Roeien volgeboekt

Op 4 april aanstaande gaat onze beginnerscursus 2015 roeien van start. Vanaf die dag zijn er op zeven achtereenvolgende zaterdagmiddagen (start 13.30 uur) en woensdagavonden (start 18 uur) vijftien enthousiaste beginners

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

De nieuweledencommissie en een groeiend aantal instructeurs zien hun inspanningen beloond met een groeiende groep nieuwe leden die willen leren roeien.
Er is echter ook een categorie nieuwe leden die soepel en haast ongemerkt instroomt en zich voegt in een bestaande ploeg omdat ze in het verleden al geroeid hebben. Zo iemand stellen we graag in deze nieuwsbrief aan u voor: Frank Buitenhuis, 57 jaar, sinds december j.l. lid en al volop actief op een aantal fronten binnen onze roeiafdeling.

Vada Stuurtheorie voor roeiers: 14 en 16 maart

Han van der Voet en Willem Roskam geven een instructiemiddag met theorieavond voor stuurlieden die hun proef al behaald hebben of binnenkort willen behalen. Ook ervaren stuurlieden zijn welkom om hun kennis op te frissen en ervaringen te delen.

Open dag VADA Roeien op 21 maart en beginnerscursus vanaf 4 april

Mensen die kennis willen maken met het roeien kunnen dit voorjaar in 12 lessen wegwijs gemaakt worden en dan besluiten of ze lid willen worden van VADA. Zijn er mensen in je vrienden en kennissen kring die hiervoor belangstelling hebben, attendeer ze er dan op. Inschrijven kan door te mailen naar nieuweleden@vada-roeien.nl.

SPONSORS
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
onthoud mij
inloggegevens vergeten
account aanmaken
Weersverwachting
Wageningen
Meer weer in Wageningen

WATERAFVOER EN STROOMSNELHEID

Klik hier voor het overzicht van waterafvoer en stroomsnelheid in een nieuw scherm. Je kunt ook hier klikken, er opent zich ook een nieuw scherm, eventueel naar beneden scrollen naar `DRIEL´.

GEVONDEN/VERLOREN

Klik hier om naar de pagina te gaan met gevonden of verloren voorwerpen.

GEVRAAGD

Roeimaatjes aangepast roeien gezocht
Lees verder