Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Er is vanaf juni t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Download de folder 2020

Welkom bij VADA Roeien

Foto van de week

Foto van de week

Op 26 september heeft VADA met acht deelnemers in twee wherry’s mee gedaan aan de marathon `Het Groene Hart´.

Zaaltraining Vada seizoen 2015-2016

Ook komend najaar en winterseizoen kan er weer 1 keer per week in de zaal worden getraind. Onder deskundige leiding van Argo wedstrijdroeiers doen we gerichte oefeningen voor de (roei)spieren. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en intensiteit, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe fanatiek je bent. Met een lekker muziekje erbij, kan iedereen zo hard trainen als die wil.

Beginnerscursus Roeien volgeboekt

Op 4 april aanstaande gaat onze beginnerscursus 2015 roeien van start. Vanaf die dag zijn er op zeven achtereenvolgende zaterdagmiddagen (start 13.30 uur) en woensdagavonden (start 18 uur) vijftien enthousiaste beginners

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

De nieuweledencommissie en een groeiend aantal instructeurs zien hun inspanningen beloond met een groeiende groep nieuwe leden die willen leren roeien.
Er is echter ook een categorie nieuwe leden die soepel en haast ongemerkt instroomt en zich voegt in een bestaande ploeg omdat ze in het verleden al geroeid hebben. Zo iemand stellen we graag in deze nieuwsbrief aan u voor: Frank Buitenhuis, 57 jaar, sinds december j.l. lid en al volop actief op een aantal fronten binnen onze roeiafdeling.

Vada Stuurtheorie voor roeiers: 14 en 16 maart

Han van der Voet en Willem Roskam geven een instructiemiddag met theorieavond voor stuurlieden die hun proef al behaald hebben of binnenkort willen behalen. Ook ervaren stuurlieden zijn welkom om hun kennis op te frissen en ervaringen te delen.

Open dag VADA Roeien op 21 maart en beginnerscursus vanaf 4 april

Mensen die kennis willen maken met het roeien kunnen dit voorjaar in 12 lessen wegwijs gemaakt worden en dan besluiten of ze lid willen worden van VADA. Zijn er mensen in je vrienden en kennissen kring die hiervoor belangstelling hebben, attendeer ze er dan op. Inschrijven kan door te mailen naar nieuweleden@vada-roeien.nl.

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 2)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 2)

Wie twijfelt aan de toename van nieuwe leden bij VADA kent de nieuwe zaterdagmiddagploeg ‘Avanti’ niet. In de vorige nieuwsbrief werd Susette al voorgesteld, deze keer is de beurt aan Bram Geensen: 30 jaar en sinds april 2014 lid van VADA.

Foto van de week

Foto van de week

Peter Falk maakte op 30 januari 2015 deze foto van een damesploeg met Wouter Wolters als coach in een winters landschap. Dit inspireerde de redactie van de website om deze foto als 'foto van de week' te plaatsen. Heb je ook een inspirerende foto? Stuur deze dan naar website@vada-roeien.nl

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 1)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 1)

Wie denkt dat VADA roeien een 'vergrijzende club' is, heeft het mis. In 2014 hebben we ook veel nieuwe, enthousiaste, jonge leden mogen verwelkomen. Hierbij stellen we Susette voor: drieëntwintig, HBO-afgestudeerd, met een pittige, fulltime baan, sinds kort in Wageningen wonend. Hoe is zij bij ons verzeild geraakt of beter gezegd, aan de slag gekomen?

Vada doet mee aan de Nationale tocht Aangepast Roeien

Vada doet mee aan de Nationale tocht Aangepast Roeien

Thea, Dolf en Frits hebben pas een half jaar kunnen oefenen, want in de winter is er geen aangepast roeien. En ze hadden nog nooit 3 km achter elkaar door geroeid. Maar in Breda is het hen gelukt! Zij roeiden de volledige 6 km.

Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Er is vanaf juni t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Download de folder 2020

SPONSORS
Weersverwachting
Wageningen
Meer weer in Wageningen

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

WAT TE DOEN BIJ OVERLAST OP HET WATER

Mail wijkagent van het havengebied en de Nederrijn in Wageningen, met vermelding van kenteken/registratienummers boten, meneer Wiro Pillen: wiro.pillen@politie.nl. Meer opties in dit pdf

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.

GEVRAAGD

Roeimaatjes aangepast roeien gezocht
Lees verder