Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Wil jij graag weten of roeien (nog steeds) iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Dan is er vanaf mei t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. We werken met twee vaste groepen, een voor weekend/avondroeien (nog 1 plaats vrij) en een voor midweekroeien. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Download de folder 2019

Agenda
 • 24.03.2019 | 13.00
  Roeiproeven
 • 24.03.2019 | 19.30
  Instructieavond Haalbeeld
 • 06.04.2019 | 13.30
  Start beginnerscursus weekend/avondgroep
 • 08.04.2019 | 15.30
  Start beginnerscursus midweekgroep
 • 15.04.2019
  ARV

Welkom bij VADA Roeien

Spaarne Lenterarce 2014. Vargo-'t Taftje was erbij.

Spaarne Lenterarce 2014. Vargo-'t Taftje was erbij.

Zondag 18 mei werd de Spaarne Lenterace verroeid. Een tocht van 4,5 km van De Glip naar Heemstede over de Spaarne. De roeiers van Vargo zaten voor het eerst sinds lange tijd weer in de Zilverreiger. Nu onder bezielende leiding van Annette Lourijsen. Blijft zij Vargo sturen?

Aegon City Rowing op de Keizersgracht

Aegon City Rowing op de Keizersgracht

De Keizersgracht in hartje Amsterdam is donderdag 26 juni 2014 het decor voor Aegon City Rowing. Toproeiers, roeilegendes en prominente sporters zoals Erben Wennemars, Mark Tuitert en Frank de Boer doen mee aan de roeiwedstrijden in de Amsterdamse binnenstad. Roeiers en roeiliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

's Nachts roeien in Wenen? Schrijf je nu in.

's Nachts roeien in Wenen? Schrijf je nu in.

De inschrijvingen voor de "Vienna Nightrow" regatta op zaterdag 28 juni 2014 zijn geopend. Het aantal deelnemers is beperkt.

Schrijf je in voor de Rijn - IJssel marathon 2014

Schrijf je in voor de Rijn - IJssel marathon 2014

Na het grote succes van de Lustrumeditie van de roeitocht van Wageningen naar Zutphen organiseren Vada en Isala op zondag 15 juni wederom de Rijn-IJsselmarathon van Wageningen naar Zutphen!

Roeien op de Nijl

Roeien op de Nijl

Ook dit jaar worden er twee roeitochten voorbereid in Egypte: Van Aswan naar Luxor en van Luxor naar Cairo. Aan dat laatste stuk deden Henk Ritzema, Demie Moore, Marieke Wolters en Wouter Wolters vorig jaar ook mee. Een geweldige tocht!, alleen is er dit jaar in Egypte natuurlijk meer aan de hand dan vorig jaar….

Vada ruim vertegenwoordigd bij de Head of the River Amstel

Vada ruim vertegenwoordigd bij de Head of the River Amstel

In het weekeinde van 22 en 23 maart 2014 is de Head verroeid: Het lange afstandskampioenschap van de Amstel. Vada was met 5 ploegen vertegenwoordigd bij deze wedstrijd over 8 km.

Drakenboot-festijn uitgesteld

Drakenboot-festijn uitgesteld

Dit jaar bestaat onze VADA-roeiploeg 't Taftje 30 jaar. Het plan was om dit onder meer vieren te vieren door voor VADA een drakenboot-festijn in en om de haven te organiseren op 31 mei, na afloop van de Rijnrace.

Om diverse redenen is besloten om dit festijn uit te stellen. Het wordt dus NIET gehouden op zaterdag 31 mei.

Mijmeren bij een herboren Zwaan....

Mijmeren bij een herboren Zwaan....

Daar lag ze, de Zwaan, languit in de lakloods, te schitteren in het lamplicht. De buitenkant geduldig bijgewerkt door Arie in de ARGO werkplaats en opnieuw gespoten, de binnenkant door vele ijverige klussershanden met antikalk schoongepoetst.

Wie gaat er mee op Skiffkamp?

Wie gaat er mee op Skiffkamp?

Je roeitechniek verbeteren? Hoe kan dat beter dan in een skiff. Dit jaar zijn er in ieder geval 2 mogelijkheden.

Vijf goede redenen om naar het WK roeien in Amsterdam te gaan

Vijf goede redenen om naar het WK roeien in Amsterdam te gaan

Het wereldkampioenschap roeien is dit jaar in Amsterdam! Het toernooi duurt van maandag 23 tot en met zondag 31 augustus. Er zijn -minstens- vijf redenen om een of meer toernooidagen te bezoeken.

Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Wil jij graag weten of roeien (nog steeds) iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Dan is er vanaf mei t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. We werken met twee vaste groepen, een voor weekend/avondroeien (nog 1 plaats vrij) en een voor midweekroeien. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Download de folder 2019

Agenda
 • 24.03.2019 | 13.00
  Roeiproeven
 • 24.03.2019 | 19.30
  Instructieavond Haalbeeld
 • 06.04.2019 | 13.30
  Start beginnerscursus weekend/avondgroep
 • 08.04.2019 | 15.30
  Start beginnerscursus midweekgroep
 • 15.04.2019
  ARV
SPONSORS
Weersverwachting
Wageningen
Meer weer in Wageningen

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.

GEVRAAGD

Roeimaatjes aangepast roeien gezocht
Lees verder