Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Er is vanaf mei t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Download de folder 2019

Agenda
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada

Welkom bij VADA Roeien

Beginnerscursus Roeien volgeboekt

Op 4 april aanstaande gaat onze beginnerscursus 2015 roeien van start. Vanaf die dag zijn er op zeven achtereenvolgende zaterdagmiddagen (start 13.30 uur) en woensdagavonden (start 18 uur) vijftien enthousiaste beginners

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 3)

De nieuweledencommissie en een groeiend aantal instructeurs zien hun inspanningen beloond met een groeiende groep nieuwe leden die willen leren roeien.
Er is echter ook een categorie nieuwe leden die soepel en haast ongemerkt instroomt en zich voegt in een bestaande ploeg omdat ze in het verleden al geroeid hebben. Zo iemand stellen we graag in deze nieuwsbrief aan u voor: Frank Buitenhuis, 57 jaar, sinds december j.l. lid en al volop actief op een aantal fronten binnen onze roeiafdeling.

Vada Stuurtheorie voor roeiers: 14 en 16 maart

Han van der Voet en Willem Roskam geven een instructiemiddag met theorieavond voor stuurlieden die hun proef al behaald hebben of binnenkort willen behalen. Ook ervaren stuurlieden zijn welkom om hun kennis op te frissen en ervaringen te delen.

Open dag VADA Roeien op 21 maart en beginnerscursus vanaf 4 april

Mensen die kennis willen maken met het roeien kunnen dit voorjaar in 12 lessen wegwijs gemaakt worden en dan besluiten of ze lid willen worden van VADA. Zijn er mensen in je vrienden en kennissen kring die hiervoor belangstelling hebben, attendeer ze er dan op. Inschrijven kan door te mailen naar nieuweleden@vada-roeien.nl.

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 2)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 2)

Wie twijfelt aan de toename van nieuwe leden bij VADA kent de nieuwe zaterdagmiddagploeg ‘Avanti’ niet. In de vorige nieuwsbrief werd Susette al voorgesteld, deze keer is de beurt aan Bram Geensen: 30 jaar en sinds april 2014 lid van VADA.

Foto van de week

Foto van de week

Peter Falk maakte op 30 januari 2015 deze foto van een damesploeg met Wouter Wolters als coach in een winters landschap. Dit inspireerde de redactie van de website om deze foto als 'foto van de week' te plaatsen. Heb je ook een inspirerende foto? Stuur deze dan naar website@vada-roeien.nl

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 1)

Enthousiaste, nieuwe leden, bijvoorbeeld ... (deel 1)

Wie denkt dat VADA roeien een 'vergrijzende club' is, heeft het mis. In 2014 hebben we ook veel nieuwe, enthousiaste, jonge leden mogen verwelkomen. Hierbij stellen we Susette voor: drieëntwintig, HBO-afgestudeerd, met een pittige, fulltime baan, sinds kort in Wageningen wonend. Hoe is zij bij ons verzeild geraakt of beter gezegd, aan de slag gekomen?

Vada doet mee aan de Nationale tocht Aangepast Roeien

Vada doet mee aan de Nationale tocht Aangepast Roeien

Thea, Dolf en Frits hebben pas een half jaar kunnen oefenen, want in de winter is er geen aangepast roeien. En ze hadden nog nooit 3 km achter elkaar door geroeid. Maar in Breda is het hen gelukt! Zij roeiden de volledige 6 km.

Roeiers van Vada bedwingen de Lorelei

Roeiers van Vada bedwingen de Lorelei

Vada’s Vroege Vogels roeien van Lorch via Andernach naar Zündorf van 12 tot en met 15 september 2014.

Drakenbootfestijn en Onderlinge roeiwedstrijden - zondag 14 september

Voor en door héél VADA.
Zondag 14 september j.l. organiseerde Vada een Drakenbootfestijn in combinatie met de Onderlinge roeiwedstrijden. Ook omdat onze VADA-roeiploeg 't Taftje 30 jaar bestaat wilden we dit vieren met een festiviteit van Vada voor Vada. De drakenbootraces werden gehouden op het havenkanaal met als finishplaats Het Anker.

Welkom bij VADA Roeien

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een complete sport, die je alleen of in teamverband kunt beoefenen. VADA Roeien telt een aantal ploegen met ieder een eigen karakter waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Word lid

Kennismaken met roeien

Heb jij ervaring met roeien en wil jij graag weten of roeien nog steeds iets voor jou is? Wil jij weten wat de mogelijkheden bij VADA roeien zijn? Er is vanaf mei t/m september elke tweede dinsdag van de maand de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kijken bij VADA roeien. Lees verder

Roeien voor de jeugd

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via jeugd@vada-roeien.nl). Lees verder

Beginnerscursus

In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Download de folder 2019

Agenda
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada
SPONSORS
Weersverwachting
Wageningen
Meer weer in Wageningen

VAARCONDITIES

River Board toont informatie over de vaarcondities op de Rijn bij Arnhem, zoals wind en waterafvoer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het naleven van de veiligheidsvoorschriften zoals de Vada-roeiverboden
Hier kun je zien of er een vaarverbod bij de W.S.R. Argo geldt.

VIDEOTIPS

Klik hier om naar de pagina te gaan met leerzame videotips van de instructiecommissie.

GEVRAAGD

Roeimaatjes aangepast roeien gezocht
Lees verder