Beleidsplan CAR.

Na bijna 3 jaar praten, verkennen en experimenteren met Aangepast Roeien is het tijd om een plan voor de komende jaren op te stellen en de organisatie verder te verankeren in de Roeiafdeling en de sportclub WAAG.
In het beleidsplan CAR ( Commissie Aangepast Roeien) i.o. zijn deze plannen ( speerpunten)  te vinden, alsmede achtergrond informatie over de ontwikkeling van het Aangepast Roeien in het algemeen en in Wageningen. Het beleidsplan CAR vind je hier.

Wat ooit begon in Rotterdam als een weddenschap (dat aangepast roeien voor mensen met een beperking mogelijk moest zijn).is nu praktijk in meer dan 45 roeiverenigingen en stichtingen.
Deze praktijk is zeer afhankelijk van vrijwilligers, de roeimaatjes, gemiddeld 1 op 1. Dus kan je af en toe mee roeien: graag doorgeven aan Birgit Nubel ( bkn47@mac.com).
 

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020