Verslag eerste instructie-avond

Op 15 september 2015 jongstleden organiseerden wij een instructie-avond over het haalbeeld zoals wij dat voor ogen hebben. De deelnemers reageerden enthousiast: een schot in de roos! Op 15 oktober herhalen we deze instructie-avond, deze is echter al volgeboekt. Je bent dan ook van harte welkom op de extra ingelaste instructie-avond op donderdagavond 19 november.

Enthousiaste reacties
We kregen op 15 september van de 24 deelnemers veel enthousiaste reacties. Bijvoorbeeld deze van Nico Bos, Slow en Jacqueline Bakker, Wouw:

"Ik vond het een leuke en interessante avond. Heel leerzaam en instructief dat aanschouwelijke onderwijs van Gerdjan op die oude ergometer balancerend tussen twee tafels. Goed om zo stapsgewijs het hele haalbeeld door te nemen. Ook de betrokken en deskundige inbreng van Wouter voegde daaraan nog toe. Op weg naar huis deelden Koen en ik dat het jammer was dat niet meer mensen van onze ploeg erbij waren. Ikzelf vond het inspirerend en het zette me weer opnieuw aan het denken over al die kleine onderdelen van de haal. Ik heb ook met plezier naar allerlei instructieve video's op YouTube zitten kijken nav de links van Wouter. Vooral de filmpjes op calmwatersrowing.net heb ik verslonden.
Wat is het toch interessant om het over roeien te hebben!"

"Vanochtend hebben we gelijk in de Zwaan enkele aspecten toegepast. Het was een heerlijke roeiochtend en ik probeer zoveel mogelijk mensen van de Wouw te interesseren voor de volgende avond."

Een van de deelnemers stuurde ons dit video-fragment.

 

Terug naar Nieuws van de instructiecommissie

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020