Wat speelt er bij de klusgroep op woensdag ochtend?

Elke woensdagochtend zijn ze er weer: de dames en heren van onze klusgroep. Iedereen – met of zonder speciale technische kennis – is van harte welkom om mee te doen. Er wordt niet alleen aan boten en botenhuis gewerkt maar bijvoorbeeld ook aan tuinonderhoud. Koffie, thee en stroopwafels zijn ruimschoots voorhanden.

Zin om mee te doen? Wij zijn er elke woensdagochtend vanaf 9:45 uur (niet op 25 december en 01 januari).

Suggesties voor klusjes welkom

Hieronder vind je een overzicht van wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan. Heb je suggesties voor klusjes? Mail deze dan naar Dick.Legger@hotmail.com.

De klusgroep vraagt aandacht voor:

De klusgroep vraagt aandacht voor:

Ook deze winter is de klusgroep van woensdag ochtend druk in en om onze roeiloods. Zij lopen tegen een aantal zaken aan. Daarvoor vragen ze ieders aandacht.

Onderhoud vloot vraagt veel handen: verslag 2e helft 2014

Onderhoud vloot vraagt veel handen: verslag 2e helft 2014

In afwachting van de plannen rond de huisvesting hebben we in 2014 onze vloot de hoogste prioriteit gegeven. Die vloot hebben we dan ook flink onder handen genomen.

Nieuwe kussens voor onze wherries

Nieuwe kussens voor onze wherries

Wie deze zomer geroeid heeft in een van de wherries moet de nieuwe rode kussens opgevallen zijn. Riet van der Linden heeft deze gemaakt voor op het stuurbankje.

Slidings schoonmaken bespaart veel

Slidings schoonmaken bespaart veel

Niet schoonhouden van de slidings heeft tot gevolg dat tenminste 50% van de wieltjes al na 1 jaar vervangen moet worden, de overige 50% binnen 2 jaar. Schoonhouden van wielen en slidings verlengt de levensduur van de wielen tot tenminste tot 4-5 jaar.

Dweildiscipline?

Dweildiscipline?

Kleine moeite groot plezier. Hang de dweil na het afdriogen en poetsen van de boot op aan de linkerkant van de rekjes.

Foto-impressie klusgroep

Foto-impressie klusgroep

Bladen schilderen, de Cornelis restaureren, boten afstellen; het is een drukte van belang op woensdag ochtend. Inspiratie genoeg voor het maken van fraaie foto's door Alice de Gier.

Klussen is een gezellige bezigheid: verslag 1e half jaar 2014

Klussen is een gezellige bezigheid: verslag 1e half jaar 2014

Afgelopen half jaar hebben we veel onder handen genomen. Vooral de boten waren aan de beurt: vaak regulier onderhoud maar ook reparaties van vele schadegevallen. Het was een gezellige tijd en we kunnen trots zijn op het resultaat.

Gezocht: kussenklussers

Gezocht: kussenklussers

De woensdag-klus-groep is op zoek naar handige dames (of heren) die nieuwe kussens voor de wherry’s willen maken. Een aantal van de nu in gebruik zijnde kussens is nodig aan vervanging toe!

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2019

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Je kunt je tot uiterlijk 6 april 2019 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2019

Agenda
  • 07.10.2019 | 20.00
    Roeiploegcoordinatorenoverleg
  • 28.10.2019
    ARV
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada