De Wageningse Mijl: onderlinge wedstrijden VADA-roeien

Zondag 3 juni 2018

Beste mederoeier/ster,

Op zondag 3 juni vinden de onderlinge wedstrijden van Vada roeien plaats. Dit jaar nodigen we ook roeiverenigingen uit de regio uit om mee te doen. Inschrijven kan voor de volgende nummers: 1x, 2x, 4x; C2*, C4*, familie-C2* (ouder-kind, partners, etc.). Daarnaast kun je in de pauze in een wherry (STOER) of een 8+ racen (ter plekke opgeven).

Opzet wedstrijden

De wedstrijd is ongeveer 350 meter (Wageningse Mijl) lang in 2 banen in de haven. Elke ploeg roeit tweemaal:  ’s ochtends in de ene boot aan de ene kant en ’s middags aan de andere kant met de andere boot. De tijden worden gecorrigeerd voor geslacht en leeftijd, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. Er is niemand te oud of te jong of te onervaren om mee te doen! Je kunt je voor maximaal 2 nummers inschrijven.

Programma

Ontvangst met koffie 10.30 uur captains voldoen inschrijfgeld team
Eerste start ochtendprogramma 11.00 uur  
Lunchpauze 13.00 uur 8+ en STOER races
Eerste start middagprogramma 14.00 uur  
Boten uit water en opruimen 16.00 uur  
Borrelen en prijsuitreiking 16.30 uur tot 18.00 uur

 

Inschrijving (vóór 30 mei 2018)

Je kunt je inschrijven als ploeg, maar ook als individu. In dit laatste geval word je ingedeeld. Je kunt hier een inschrijfformulier downloaden. Er liggen ook papieren exemplaren in de kleedkamers. Het ingevulde inschrijfformulier doe je in de schoenendoos bij het boten-afschrijfsysteem in de loods, of je verstuurt het naar onderlinge@vada-roeien.nl.

Het inschrijfgeld is 5 EURO p.p. Dit is inclusief koffie, lunch en borrel. De captains dienen het inschrijfgeld voor de gehele eigen ploeg cash en gepast te voldoen bij de ontvangst.

Schrijf je in en we zien elkaar op 3 juni!

SPONSORS