Betaling van de contributie 2015

Tarieven?
De tarieven die u op uw factuur zult aantreffen zijn ook te lezen in de laatste Vada Varia. In het kort:
Algemeen :  Contributie 105,00; Gezin en jeugd ( tot 21 jr) 52,50
Roeien:  Toeslag 219,00; Toeslag jeugd 133,00

Betaling in termijnen?
Een aantal van u hebben in 2014 op speciaal verzoek in termijnen betaald. Dit willen we nu voor iedereen mogelijk maken , maar wel tegen extra kosten en onder voorwaarden.

Wat bij ziekte?
Ingeval van langdurige ziekte (of blessure), - we denken aan periodes van duidelijk meer dan een half jaar,   kunt u een deel van de roeitoeslag terugontvangen. U kunt dit bij het roeibestuur aanvragen. Dit moet u dan doen vóór het eind van het boekjaar dus in november of december.  Let wel:  deze regeling is niet van toepassing voor een ‘winterstop’.

De bovengenoemde regelingen gelden alleen voor 2015. Het is mogelijk dat in 2016 de contributie inning wordt gereorganiseerd.
 

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020