Roeibestuur zoekt: Coördinator(en) Beginnerscursus

Elk voorjaar is er voor aspirant leden een beginnerscursus. Gedurende zes weken – twee keer per week, zaterdagmiddag en woensdagavond – leren de beginners de basiskennis en -vaardigheden van roeien, met aandacht voor blessurepreventie en het voorkomen van materiaalschade. Deze beginnerscursus heeft een uitgewerkt lesprogramma dat al zes keer met succes is afgerond en dat in totaal bijna 100 deelnemers heeft laten kennismaken met de roeisport.

Het huidige coördinatieteam stopt. Daarom zoekt het roeibestuur naar een of meer vrijwilligers die de coördinatie van de beginnerscursus op zich wil(len) nemen. Het is een uitdagende klus, maar ook een heel dankbare en overzichtelijke. De cursus start op de eerste zaterdag van april en duurt 6 weken. Die zes weken zijn best intensief maar daarna is het afgelopen. Je leert veel roei-leden kennen: de aspirant leden maar ook de instructeurs die je helpen bij de uitvoering van de cursus. En elk jaar is het weer leuk om te zien hoe enthousiast mensen kunnen worden over onze mooie roeisport.

Heb jij zin om deze klus op te pakken? Je doet Vada-roeien er een groot plezier mee. Je kunt je aanmelden bij Wolf Knab (0638898994 of w.knab@wolfknab.nl). Hij kan je ook meer informatie geven.

SPONSORS