Zo(ndag)Mo(rgen)

De ZoMo is een gemengde, zeer gemêleerde groep, met dames en heren in leeftijd variërend van 40+ tot ruim boven de 60, van oud-wedstrijdroeiers tot toerroeiers. We proberen om elke week verschillend materiaal op het water te krijgen, want de roei-wensen zijn nogal divers. 

Er wordt geroeid in allerlei materiaal, van skiffs, C-materiaal, glad materiaal tot en met de dubbel-8, van gewoon lekker een flink stuk roeien of (binnen de groep) instructie geven/krijgen tot toerroeien (of marathons).

Wel wordt er altijd lekker door geroeid, een buitje deert ons daarbij niet.

Van onze leden wordt verwacht dat iedereen op toerbeurt stuurt (of dit binnen de groep leert), want het liefst willen we allemaal roeien.

Er is wat verloop is geweest, daarom zijn we op zoek naar versterking.

Momenteel zijn we met ongeveer 15 personen en we zouden dit graag uitbreiden met roeiers die al wat ervaren zijn. Dus kun je redelijk roeien en evt al sturen?

Kom een keer meeroeien, dat zegt meer dan een stukje op de website.

Wij roeien op zondag van 9:30 tot 11:15, aansluitend drinken (de meesten) nog gezamenlijk koffie.

Wil je eens langskomen, neem dan contact op met Ber Koppenol (b.koppenol@planet.nl) of Judie Ghuijs (judie@chello.nl).

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020