V.O.L.

Voor Onze Lol of kortweg V.O.L. is een niet al te grote ploeg met dames tussen de 45-75 jaar.

Wij roeien wel fanatiek maar hebben geen wedstrijdambities. Wij gaan voor onze lol zoveel mogelijk in glad materiaal (4x+, 2x en skiffs) de Rijn op. Fanatiek betekent dat we graag aan onze techniek werken terwijl we van de Rijn en omgeving genieten. Door de jarenlange ervaring van de meeste dames kunnen wij elkaar coachen. Het coachen gebeurt op basis van blessurevrij roeien en elkaar 'opzoeken' in de boot om daarmee samen naar een soepel varend geheel werken. Wat uiteindelijk de kick geeft van een lekker lopende boot!

We zijn niet alleen maar fanatiek: na het roeien drinken we regelmatig gezamenlijk een bak thee of een wijntje en wordt er 's zomers met warm weer halverwege het roeien vaak even een duik in een kribvak genomen.

Er wordt twee keer per week geroeid. Sowieso roeien we het jaar rond op vrijdagmiddag om 14:30. Daarnaast in de zomer op maandagavond om 19:00 en in de winter sluiten wij ons meestal aan bij Zomo op zondagochtend om 9:30.

Op dit moment (december 2019) zijn wij met ongeveer 8 dames en op zoek naar wat aanwas voor ons ploegje. We zoeken dames vanaf ongeveer 45 jaar die glad kunnen roeien en sturen óf dat willen gaan doen en vaardig genoeg zijn om dit te leren. Als je interesse hebt, stuur dan een e-mail naar jenneke.vandriel@gmail.com voor een wederzijds vrijblijvende kennismaking.

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020