Studeren en roeien

Roeien is een studentensport bij uitstek. Elke universiteit heeft dan ook zijn eigen roeivereniging. Studenten aan een Hogeschool sluiten daar vaak bij aan.
Je kunt nu al kennis maken met het studenten-roeien. Op deze pagina hebben wij een en ander voor je verzameld.

Triton jeugdroeikamp Utrecht

kamp is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar en zal in 2018 plaatsvinden van 23 tot en met 28 juli 2018. Zowel jongeren met als zonder roeiervaring zijn welkom, er zal coaching geboden worden op passend niveau.

Argo roeivakantie

Ben jij tussen de twaalf en zestien jaar oud en wil je een spannende, actieve zomervakantie waar je vele nieuwe vriendschappen sluit? Dan is het Argo jeugdroeikamp precies wat je zoekt! Verken de prachtige natuur vanuit je boot op de Rijn en geniet ’s avonds van een lekkere maaltijd rond het kampvuur. Heb je nog geen roei-ervaring? Geen probleem, zowel ervaren als onervaren roeiers zijn welkom!

Jeugdroeikamp Laga Delft

Elke zomer organiseert Laga een Jeugdroeikamp, het zinderende zomerspektakel dat zich elk jaar in Naarden-Vesting afspeelt.

Studeren en roeien in Delft

Ga je in Delft studeren? De Jeugdroeicommissie van de D.S.R. Proteus-⁠Eretes heeft een aantrekkelijk introductieprogramma.

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2019

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Je kunt je tot uiterlijk 6 april 2019 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2019

Agenda
  • 07.10.2019 | 20.00
    Roeiploegcoordinatorenoverleg
  • 28.10.2019
    ARV
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada