De kledinglijn van VADA

Naast de vertrouwde Vada sweaters en polo's, kunnen Vada leden vanaf april genieten van de nieuwe lijn hemden en zonnekleppen/petten. Of ook een lichtgewicht jack.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken om kleding te passen/te kopen, neem contact op met de kledingcie : susanparren@hotmail.com  (roeit vaak op vrijdagochtend en zondag) en/of mariatrinn@hotmail.com (roeit vrijdagochtend) en/of gerard@vanrootselaar.net (woensdagochtend, vrijdagmiddag, zaterdagochtend). Als je iets koopt word je gevraagd af te rekenen via eenmalige incasso machtiging (je handtekening).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe VADA kleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick-dry hemd, 100% polyester, unisex €23, en zonnekleppen (rood 8, wit 7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames hemd V-hals, 95% katoen €27, pet  €13, lanyard (rood of wit €8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Windjack met dubbele rits, 100% waterdicht nylon, unisex €29

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020