Vadamecum

Het VADAmecum is een handboek dat je wegwijs maakt binnen de roeiafdeling van de Watersportvereniging VADA. In dit VADAmecum vind je allerlei zaken die we onderling hebben afgesproken; over de roeitechniek, over het onderhoud van onze boten, de commandovoering, het toerroeien et cetera.

Meest recente versie van het VADAmecum

Ieder nieuw lid krijgt een VADAmecum op papier. Daarvoor laten we eens per twee jaar of zo vaak als nodig is een aantal exemplaren bijdrukken. Maar niets is vast, ook onze regels en afspraken niet. Daarom actualiseren wij het VADAmecum doorlopend. De meest recente versie vind je altijd op deze website. Op deze laatste versie kun je je ook beroepen bij onduidelijkheden of verschil van inzichten.

Hier kun je de laatste versie van het VADAmecum downloaden

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2019

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2019 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol. Je kunt je tot uiterlijk 6 april 2019 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2019

Agenda
  • 18.11.2019
    Algemene Leden Vergadering WSV-Vada