Westrijden en wedstrijdkalender

SCHONE SPORTVERKLARING

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de KNRB is besloten dat iedere wedstrijdroeier die vanaf 12 April 2010 op een nationale wedstrijd wil starten in een SA- of SB veld of die wil starten op een buitenlandse wedstrijd, een Schone Sportverklaring moet ondertekenen. Dit besluit brengt een aantal belangrijke wijzigingen met zich mee voor wedstrijdroeiers.

Meer over het het hoe en waarom van deze nieuwe regeling kunt u lezen in de ' Factsheed Schone Sportverklaring'. Het document ' Hoe werkt de Schone Sportverklaring is speciaal bedoeld voor contactpersonen ledenadministratie en wedstrijdcommissarissen. Hier kunt u lezen hoe de invoering van deze nieuwe regeling in zijn werk gaat.

In de bijlage ' Velden 2010 svv verplicht' vindt u het volledige overzicht van de SA- en SB- velden op nationale wedstrijden waarvoor een Schone Sportverklaring verplicht is.

Zie verder de site van de KNRB:

www.knrb.nl

 

SPONSORS

Beginnerscursus VADA Roeien 2020

Of het nu gaat om de perfecte cadans van een acht of de vrijheid in een skiff, het geeft een 'kick' als je met je boot soepel door het water glijdt. Dat gevoel kun je niet beschrijven, dat moet je ervaren. In april-mei 2020 is de jaarlijkse beginnerscursus om nieuwe leden te werven en op te leiden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2020 inschrijven voor deze cursus door te mailen naar beginnerscursus@vadaroeien.nl.

Download folder 2020